Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Залужного заявили, що переговори з Росією можуть відбутися лише після деокупації двох областей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Залужного заявили, що переговори з Росією можуть відбутися лише після деокупації двох областей

Радник Залужного Віктор Назаров допустив переговори з Росією після деокупації півдня України

3 березня 2023, 11:00 comments5026
Поділіться публікацією:

Україна в цій війні не має інших варіантів, окрім, як йти вперед, відступати українцям зараз нема куди. Саме тому українська армія не допустить більше втрат українських територій, а продовжить рухатися вперед. Якщо ж говорити про суто теоретичну можливість сісти за стіл переговорів із Росією, то вона може з'явитися після звільнення Запорізької та Херсонської областей. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "Spiegel" зробив радник головнокомандувача ЗСУ генерал Віктор Назаров.

У Залужного заявили, що переговори з Росією можуть відбутися лише після деокупації двох областей

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Генерал заявив, що Херсонська та Запорізька область – регіони, які мають вихід до Азовського моря та межують із Кримом.

Росія втратить сухопутний коридор. Сам Крим теж опиниться під загрозою. Важливим є і північ Луганської області. Контрнаступлення там ускладнить контроль над окупованими територіями Донбасу. Війна переміститься до кордонів РФ. Росіяни намагаються не допустити цього всіма силами", — наголосив генерал.

Віктор Назаров також розвінчав міфи росіян про швидкий новий наступ російських військ в Україні. За словами генерала, анонсований росіянами наступ уже йде повним ходом, він помітно активізувався у січні 2022 року. Вся справа в тому, що росіяни не мають можливості виступати по всій лінії фронту, вони атакують на окремих ділянках, головні бої відбуваються під Бахмутом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — згідно з даними Міноборони України, російські окупанти лише у лютому втратили на полі бою в нашій країні близько 21,5 тис осіб особового складу, сотні танків, бойових бронемашин та артсистем. Загалом з початку вторгнення, за рік з невеликим, агресор втратив уже понад 150 тисяч людей. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки зимової військової кампанії та зробили прогнози на весняну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини