Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Західному військовому окрузі РФ змінили командуючого: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Західному військовому окрузі РФ змінили командуючого: що про нього відомо

3 жовтня 2022, 19:52
Поділіться публікацією:

Після провалів російської армії, зокрема, в Лимані в Західному військовому окрузі РФ змінили керівництво. Генерала-майора Романа Берднікова призначили новим командувачем. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на російське РБК.

У Західному військовому окрузі РФ змінили командуючого: що про нього відомо

Генерал-майор Роман Бердніков (фото з відкритих джерел)

 Бердніков раніше керував загальновійськовим об'єднанням Східного військового округу, а потім був командувачем угрупуванням російських військ у Сирії. До слова, Роман Бердніков у 1991 році  закінчив Київське суворовське військове училище.

Генерал-майор Роман Бердніков раніше був командувачем загальновійськового об'єднання Східного військового округу, а пізніше командував угрупуванням російських військ у Сирії.

Генерал-полковник Олександр Журавльов, який відправлений у відставку,  командував силами ЗВО з 2018 року. Він також, як і Бердніков, командував  військами у Сирії. Журавльова звільнили з роботи після того, як ЗСУ деокупували Лиман Донецької області, який раніше був захоплений РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна серйозні проблеми з мобілізацією, більшість чоловіків не придатна для служби в армії.Путін оголосив про часткову мобілізацію 21 вересня. Таке рішення президента Росії шокувало суспільство в країні. Чоловіки почали масово тікати за кордон від повісток, а ті що лишились переважно не придатні для взяття на військову службу. Нещодавно російський губернатор Хабаровського краю Михайло Дігтярьов оголосив про звільнення місцевого комісара, адже половина з призовників виявилась непридатними для служби. Хоча, Дегтярьов наголосив, що звільнення голови комісаріату Хабаровського краю не зменшить темпи мобілізації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/59507
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини