Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ВР розповіли, чого насправді Путін хоче досягти своєю війною в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР розповіли, чого насправді Путін хоче досягти своєю війною в Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін хоче знищити Україну, як державу, заявив в ефірі Freedom народний депутат Олександр Мережко

26 червня 2024, 20:54
Поділіться публікацією:

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко заявив, що план завершення війни, розв’язаної Кремлем проти України, представлений ключовими радниками 45-го президента США Дональда Трампа, не варто на даний момент розглядати як таку собі “доктрину Трампа”.

У ВР розповіли, чого насправді Путін хоче досягти своєю війною в Україні

Олександр Мережко

По-перше, каже нардеп, потрібно розуміти, що цей план не є планом самого Трампа. За його словами, мова йде про план від людей, які навіть офіційно не представляють кандидата в президенти Трампа. По-друге, додав політик, все ж потрібно дочекатися результатів виборів у Сполучених Штатах.

Мережко вважає, що якщо Трамп переможе на президентських виборах у США, потрібно буде дочекатися формування його зовнішньополітичної команди та розробки реальної програми в галузі зовнішньої політики. Тобто, додав політик, це все питання майбутнього.

При цьому нардеп нагадав, що Трамп уже був президентом і чудово знає, що був “Мінський процес”, спроба вести переговори, яка завершилася невдало. Це призвело до повномасштабного вторгнення Росії проти України.

"Тобто, на превеликий жаль, ось такого роду мирні переговори з Путіним просто не працюють. Тому що Путін не зацікавлений у серйозних, сумлінних мирних переговорах та досягненні якогось дипломатичного, політичного рішення. Він зацікавлений в одному — у знищенні України як держави. Він зацікавлений у реалізації геноцидного плану України. Тобто інших якихось мирних планів з його боку або намірів просто не проглядається”, — заявив Мережко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, наскільки реалістичним є план Трампа щодо припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини