Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ВР повідомили про комплексну операцію ЗСУ: РФ в ступорі не може прийняти рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР повідомили про комплексну операцію ЗСУ: РФ в ступорі не може прийняти рішення

ЗСУ проводять комплексну операцію, а не тільки наступ в Курській області

21 серпня 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

Українські Сили оборони наразі проводять масштабні операції, які охоплюють не один напрямок і мають важливі наслідки, зокрема й у Курській області Росії. Про це розповів народний депутат та секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко, повідомляє Еспресо.

У ВР повідомили про комплексну операцію ЗСУ: РФ в ступорі не може прийняти рішення

Роман Костенко

Зокрема, Костенко підкреслив, що ці операції спрямовані на перехоплення ініціативи та зниження напруги на Донбасі.

Коли його запитали про можливу відповідь Росії на дії України в Курській області, Костенко зазначив, що вже не існує якихось "червоних ліній" для РФ.

"Ми вже зробили все, і вони по факту використали проти нас все, що них є (я зараз не кажу про ядерну зброю). Але вони знищували нашу цивільну інфраструктуру, цивільних людей… Ми захопили частину їхньої території: із 1944 року нога жодного солдата іноземної армії, який би захоплював територію Росії, там не була. Ми показали: якщо це треба для наших національних інтересів — ми це зробимо… Усе, що вони можуть — це обстріляти наші цивільні обʼєкти. Я сподіваюсь, що наша ППО і наші F-16 максимально зроблять все, щоб їхні ракети не досягли цілі", — заявив нардеп.

На думку депутата, дії ЗСУ в Курській області є позитивним сигналом для західних партнерів, але справжні наслідки цієї операції ще попереду, оскільки їх не можна очікувати негайно. Він зазначив, що Росія наразі оцінює ситуацію і вирішує, які кроки їй варто зробити далі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові повідомили сенсаційну інформацію про те, що ворог почав поступово відступати з Донбасу.  Деяких місцях ЗСУ відвойовують втрачені позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини