Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий повідомив сенсаційну новину: що ворог змушений робити на Донеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий повідомив сенсаційну новину: що ворог змушений робити на Донеччині

Військовий Кирило Сазонов стверджує, що російські загарбники починають потроху відступати із Донбасу

21 серпня 2024, 11:44 comments5055
Поділіться публікацією:

Військовий Кирило Сазонов стверджує, що окупанти почали відступати на Донбасі

Військовий повідомив сенсаційну новину: що ворог змушений робити на Донеччині

Війна в Україні

"Ворог відступає на Донбасі. Не скрізь, не швидко, але це вже перелом ситуації та безумовно гарні новини. Сили Оборони України тиснуть на окупантів та намагаються розвинути успіх в напрямку Кремінної. В нас є повільне просування вперед, ворога вибито з деяких позицій", — повідомив Сазонов.

Військовий розповів, що за кілька ночей прикордонники бригади "Помста" в районі Кремінної на Луганщині коптерами "Вампір" знищили: броньовик "Тигр", 4 військові автомобілі, 2 склади боєкомплекту та декілька позицій російських загарбників.

Тим часом, підкреслює військовий, росіяни вимушені змінювати організаційну структуру своєї армії. Зокрема, Міноборони країни-агресора повідомило про створення угруповань військ "Білгород", "Брянськ" та "Курськ". Тобто, підсумував Сазонов, вирішити питання відразу на місці у ворога не вийшло.

Окрім того, військовий повідомив, що на Покровському напрямку втрати ворога за добу складають більше 280 військовослужбовців вбитими та пораненими та 4 автомобіля знищеними. Українські захисники завдали пошкоджень 4 артилерійським системам ворога.

"В Нью-Йорку тривають бої, дуже жорстко, але ворог так і не зміг захопити місто цілком. Побратими передають вітання тим, хто ще позавчора кричав про захоплення ворогом усього міста. Вірте в ЗСУ", — підкреслив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Мар’яна Безугла заявила про те, що, буцімто, українських військових виводять із Донецької області, а ворог проходить через порожні фортифікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини