Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Вовчанську росіяни потрапили в халепу: що сталося з окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вовчанську росіяни потрапили в халепу: що сталося з окупантами

Російські загарбники потрапили в оточення

15 червня 2024, 19:25
Поділіться публікацією:

Збройні сили України заблокували російські підрозділи на Агрегатному заводі у місті Вовчанськ Харківської області.

У Вовчанську росіяни потрапили в халепу: що сталося з окупантами

Наступ росіян на Харківщині пригальмував. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Telegram-канал NEXTA Live з посиланням на російські медіа, російські окупанти вже два дні безуспішно намагаються розблокувати своїх військових на території заводу у Вовчанську.

Повідомляється, що російські солдати на заводі постійно піддаються обстрілу, що призводить до збільшення кількості поранених та загиблих.

Зазначається, що постачання медикаментів і продовольства на завод ускладнене.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 57% громадян Росії допускають можливість початку нової світової війни. Як показало опитування дослідницької групи Russian Field, головним противником РФ в потенційному глобальному конфлікті 71% росіян назвав США. До списку противників також потрапили Велика Британія (40%), Франція (39%), Німеччина, Польща та країни Балтії. Україну як противника бачать лише 12% росіян. Основними союзниками Росії у світовій війні опитані назвали Китай (58%), Білорусь (48%), Іран (21%) та КНДР (20%).

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що посилення мобілізації та проблеми з енергопостачанням створюють все більше напруження в українському суспільстві, яке влада не може далі ігнорувати, переконаний політолог Ігор Рейтерович. За його словами, негативне ставлення до мобілізації можна виправити шляхом зміни механізмів її проведення. Говорячи про проблеми в енергетичному секторі, політолог заявив, що чинний уряд повинен піти у відставку, позаяк повністю бездіє. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 червня 2024, 18:55

Тобто все ж намагаються? І аж 2 дні не полишають спроб витягти калька своїх. А нас наші новітні геббельсовці постійно переконували, як вони своїх кидають. Шахрайська недокраїна, під керівництвом Чужих шахраїв, і перемогти, обдуривши свій народ терпіл, прагне.


Новини