Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Верховній Раді збирають підписи з вимогою звільнити Арестовича
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді збирають підписи з вимогою звільнити Арестовича

Депутатське звернення до голови Служби безпеки України

16 січня 2023, 16:58 comments2738
Поділіться публікацією:

У Раді почали збирати підписи, вимагаючи звільнення  позаштатного радника Офісу президента Олексія Арестовича. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

 У Верховній Раді збирають підписи з вимогою звільнити Арестовича

Звільнення Арестовича (фото з відкритих джерел)

За його словами, вже було направлено депутатське звернення до голови Служби безпеки України.

"Арестовичу пора у відставку! Ми з іншими народними депутатами збираємо підписи з вимогою звільнити скандального радника ОП. Бо вигадки Арестовича про руйнування будинку в Дніпрі через нашу ППО – те, що відповідає критеріям державної зради", — заявив Гончаренко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, про що говорить провокація Арестовича – як має відреагувати влада. Російська ракета впала на багатоповерховий будинок у Дніпрі, спричинивши безліч жертв після того, як була збита українськими силами ППО. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE" . Командування Повітряних сил ЗСУ вже спростувало цю заяву, наголосивши, що у ЗСУ немає на озброєнні таких коштів, які б дозволили збити ракету Х-22 . Політичний експерт Олександр Антонюк зізнався, що в нього до Арестовича насторожене ставлення вже близько десяти років. Він ставить запитання. Хто такий Арестович, щоб робить такі заяви? Хто його на це уповноважив? Чи він входить до слідчої групи? Чи є він представником Повітряних сил, Міноборони, Генштабу? Тепер, за його словами, важливим є два моменти. По-перше, реакція ОП. Очевидно, зазначає Олександр Антонюк, що після такої заяви Арестовича його мали звільнити ще вчора. По-друге, реакція – СБУ, яка має вже працювати з Арестовичем щодо його зв'язків із росіянами щодо перевірки його на статус агента впливу країни-агресора.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини