Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій звернулися до країн-сусідок: що запропонувати зробити з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій звернулися до країн-сусідок: що запропонувати зробити з Росією

У Третій штурмовій заявили, що прийшов час, щоб укласти справжню мирну угоду і нарешті навести лад з Росією

16 серпня 2024, 12:24
Поділіться публікацією:

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін вважає, що зараз максимально вдалий час для того, аби підписати справжню мирну угоду.

У Третій штурмовій звернулися до країн-сусідок: що запропонувати зробити з Росією

Максим Жорін

"Угоду між усіма сусідами РФ про розділення її території. Всі країни, у яких це кончене утворення в різні епохи забирало землі, грабувало і вбивало людей, мають повернути своє та змусити рашку розплатитись за злочини", — заявив Жорін.

За його словами, для цього потрібно лише зайти, відрізати шматки територій Росії та офіційно приєднати до себе.

"І забути про те, що Росія в її нинішньому вигляді колись існувала. Ми показали, що все можливо. А разом це джерело постійної небезпеки для всього світу знищити було б набагато легше", — підкреслив Жорін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на тлі провалів росіян у Курській області в Офісі президента заявили про те, що в переліку питань так званої мирної угоди має звитися новий пункт про територіальну цілісність самої Росії. Там підкреслили, що так звана "спеціальна операція" раптово виявилася для росіян повноцінною війною, і в Кремлі втрачають не лише життя людей, на яких їм байдуже, але й цілі райони з десятками населених пунктів. Ціна війни швидко зростає, залишки репутації зникають, відзначили в Офісі президента. Втім, там додають, що жодні втрати – поки що – не змінюють наміру Кремля знищити українську державність і націю. Але Україна свій черговий хід зробила. Тепер час докластися нашим союзникам, заявили на Банковій.

До речі, тему мирних переговорів між Україно та РФ знову підняв Олександр Лукашенко, який заявив, що прийшов час завершити цю "драчку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини