Головна Новини Суспільство Війна з Росією До списку тем про переговори з Росією додали новий пункт: про що він
commentss НОВИНИ Всі новини

До списку тем про переговори з Росією додали новий пункт: про що він

Успіхи ЗСУ у Курській області уже приносять свої результати

15 серпня 2024, 17:41 comments1187
Поділіться публікацією:

Як заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, у результаті операції ЗСУ в Курській області уже відбулися суттєві зміни у світовому інформаційному полі. За його словами, найгучніші критики західної підтримки України, головні прихильники негайного миру на російських умовах, найбільші проповідники "деескалації" – усі вони демонстративно притихли.

До списку тем про переговори з Росією додали новий пункт: про що він

Переговори України і РФ

"Зміни лінії фронту показали, наскільки ефективно інвестується військова та фінансова допомога. Деескалація працює, певний примус до миру діє, противник правильно реагує тільки на застосування грубої сили. Нарешті додано нову, справедливу тему потенційних переговорів – про територіальну цілісність РФ", підкреслив Подоляк.

За його словами, відчувається, як успіхи на одній ділянці фронту піднімають моральний дух повсюди: серед українських військових і в тилу, відповідно пригнічені росіяни.

"Спеціальна операція" раптово виявилася для них повноцінною війною, і вони втрачають не лише життя людей, на яких їм байдуже, але й цілі райони з десятками населених пунктів. Ціна війни швидко зростає, залишки репутації зникають", — говорить Подоляк.

Втім, за його словами, Україна ще надзвичайно далеко від справедливого миру.

"Жодні втрати – поки що – не змінюють наміру Кремля знищити українську державність і націю. Але Україна свій черговий хід зробила. Тепер час докластися нашим союзникам", — підсумував радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав Україну та Росію провести мирні переговори і зупинити війну, яку він назвав бієчкою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/278

Новини