Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій пояснили, що чекає на тих, хто хоче миру з РФ за будь-яку ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій пояснили, що чекає на тих, хто хоче миру з РФ за будь-яку ціну

Усі ті, хто хоче миру з РФ за будь-яку ціну воюватимуть у ворожій армії

9 липня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Блогери, публічні особи, які закликають до "миру з Росією за будь-яку ціну", які пишуть про те, що війна комусь там вигідна і "треба негайно це припинити" — мають нести за це серйозну відповідальність, про це заявив заступник командира Третьої окремої штурмової Максим Жорін.

У Третій штурмовій пояснили, що чекає на тих, хто хоче миру з РФ за будь-яку ціну

Максим Жорін

На його думку, всі ці "лідери думок" повинні як мінімум, отримати виховні уроки від небайдужих громадян та опинитись у правоохоронних органах — перший раз на розʼяснювальній бесіді, другий — вже за ґратами.

За його словами, українські блогери допомагають розповсюджувати вороже ІПСО.

"Давно потрібно усвідомити — є тільки два можливих варіанти. Перший, коли ми продовжуємо боротись. Так, ця боротьба має високу ціну, але це єдиний варіант отримати шанс на майбутнє взагалі. Другий варіант — коли ми зупиняємося, і тоді ні на яке майбутнє можна не сподіватись. Ціна такого вибору набагато трагічніша. А всі "втомлені", до речі, без зайвих питань поп***дують в армію ворога", — заявив в Телеграмі Жорін.

Він підкреслив, що вбивства українців, удари по цивільній інфраструктурі не припиняться після емоційних випадів "все одно як, але зупиніть цю війну".

"Але ця діч точно впливає на загальний стан українців та готовність протистояти РФ. За це потрібно нести відповідальність", — підкреслив Жорін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після російського удару по дитячій лікарні "Охматдит" в мережі активізувалися блогери та так звані лідери думок, які почали закликати до встановлення миру з РФ за будь-яку ціну. При цьому експерти припустили, що блогерам могли заплатити за розповсюдження цього меседже.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини