Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після удару по «Охматдиту» РФ активізувала мережу блогерів: до чого закликають
commentss НОВИНИ Всі новини

Після удару по «Охматдиту» РФ активізувала мережу блогерів: до чого закликають

Протягом останньої доби активно діє мережа, яка «спала» з 2017 року

9 липня 2024, 15:54
Поділіться публікацією:

Як повідомив політолог Дмитро Золотухін, останні 24 години відбувається навала блогерок-супермам, які пишуть про мирні перемовини.

Після удару по «Охматдиту» РФ активізувала мережу блогерів: до чого закликають

Удар по лікарні "Охматдит"

"Останній раз ми фіксували захід людей Алішера Усманова у блогерську тусовку України десь у 2017-му році. Тоді українських "мільйонників", які ще не були дуже мільйонниками, навіть запрошували потусуватися в Москву. Поїздити по клубах. Зробити трохи контенту. Зараз організовувати проплачене просування контенту, вигідного Кремлю, через блогосферу — достатньо проблемне заняття. Якщо СБУ зафіксує транзакцію — це вже стаття. Та і таких управлінських спроможностей у Кремля не так багато на даний момент", — відзначив експерт.

Отже, за його словами, гіпотези про те, що це природній процес, або ж — це inside job, коли  президент працює з блогосферою, формуючи зручну для якоїсь стратегії адженду, також мають право на життя.

При цьому Золотухін нагадав, що блогери можуть використовувати свою репутацію з таких причин: їм за це заплатили; вони думають, що ці тези зайдуть для їх аудиторії; поєднання двох вищезгаданих факторів.

"В будь-якому з випадків, скидати з рахунків той факт, що у цільовій аудиторії 18-30 років (і чоловіки, і жінки) є реальний запит на мирні перемовини з сатаною — було б не розумно. Такий запит є. І, вчора він був вербалізований. І, навіть, не так важливо, чи це була внутрішня/зовнішня іпсо, чи це природній процес", — заявив Золотухін.

За його словами, треба усвідомити, що це — ні — добре, ні – погано, це — реальність.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав", що Росія 8 липня завдала масованого ракетного удару. Зокрема, ракети прилетіли в "Охматдит" і пологовий будинок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини