Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни майже знищили «Охматдит»: куди прилетіло і що потрібно лікарні зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни майже знищили «Охматдит»: куди прилетіло і що потрібно лікарні зараз

Після ракетного удару «Охматдит» потребує величезних коштів на відновлення

9 липня 2024, 09:46
Поділіться публікацією:

Дитяча лікарня "Охматдит", в яку 8 липня цілеспрямовано прилетіла російська ракета Х-101, продовжує оговтуватися від трагедії.

Росіяни майже знищили «Охматдит»: куди прилетіло і що потрібно лікарні зараз

Удар по лікарні "Охматдит"

Як повідомили порталу "Коментарі" у прес-службі лікарні, медичний заклад зазнав дуже серйозних руйнувань і потребує величезних коштів на відновлення. Саме тому в лікарні будуть вдячні за будь-які пожертви на відновлення лікарні.

За словами прес-секретаря "Охматдиту" Єлизавети Карпенко, дуже постраждав новий корпус лікарні, там практично не залишилося вікон та дверей, є тільки одна стіна, де залишилися вікна.

"Найбільше постраждав травмпункт, його немає. Також практично зруйнований корпус, де дітки проходили діаліз. Постраждав сильно старий корпус лікарні. Сама будівля стоїть, але всередині, практично все зруйновано", — розповіла Єлизавета Карпенко.

Щодо діток, які проходили лікування у "Охматдиті", то більша частина з них виписані та переведені в інші лікарні. Лікарі "Охматдиту" будуть продовжувати їх лікування у інших медичних закладах.

У лікарні "Охматдит" дякують всім небайдужим за допомогу і відзначають, що наразі потреби у їжі, воді немає. Всього є достатньо. Воду передають у ті лікарні, куди перевели діток, які проходили лікування в "Охматдиті". При цьому в лікарні ще раз підкреслили, що є потреба у коштах, які будуть скеровані не відновлення медичного закладу.

Допомогти лікарні можна переказавши кошти на рахунок "Охматдиту". Це можна зробити за цим посиланням

Також можна перекинути гроші на банку тут

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня російська ракета вдарила по лікарні "Охматдит". За інформацією міністерства охорони здоров’я, повного руйнування зазнав корпус токсикології з відділенням хронічних та гострих інтоксикацій (де дітям проводять діаліз) НДСЛ "Охматдит". Та інші приміщення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини