Головна Новини Суспільство Війна з Росією У третій штурмовій назвали пріоритетний напрямок для наступу росіян: їх тут дуже багато
commentss НОВИНИ Всі новини

У третій штурмовій назвали пріоритетний напрямок для наступу росіян: їх тут дуже багато

Незважаючи на величезні втрати у ворога, окупанти продовжують прибувати до Харківської області

19 червня 2024, 17:02 comments1515
Поділіться публікацією:

Судячи з того, що зараз відбувається на Харківському напрямку – ця ділянка фронту обрана Москвою як пріоритетна для розвитку наступу. Туди супротивник постійно стягує резерви. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

У третій штурмовій назвали пріоритетний напрямок для наступу росіян: їх тут дуже багато

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що воїни ЗСУ стримують переважаючі сили противника на цьому напрямі.

"П*дарів багато, і іноді вони намагаються маскуватись під географічний ландшафт, але залишаються його частиною назавжди. Росіяни визначили цей напрямок, як один з пріоритетів для наступу, тому перекидають сюди свіжі сили", — зазначив Жорін.

Він додав, що лише останнім часом З ОШБр ліквідувала понад тисячу окупантів. Це показовий результат з метою оцінки накопичення сил РФ.

Зазначимо, видання "Forbes" видало матеріал про те, що російське командування у боях за Вовчанськ Харківської області намагається більше берегти військову техніку, ніж піхоту. М'ясні штурми у цьому напрямку не припиняються. Тому ситуація у Вовчанську перетворилася на піхотну бійню.

Видання зазначає, що трохи більше, ніж через місяць після початку російського наступу на Харківщину, поле бою у Вовчанську та навколо нього стало надзвичайно небезпечним для російської бронетехніки. Тому в бій іде лише російська піхота і гине у колосальних кількостях внаслідок успішної роботи українських безпілотників та артилерії.

"На жаль, це кровопролиття не віщує неминучого кінця широкої війни. Щомісяця Кремль набирає і проводить поверхневу підготовку близько 30 тисяч нових військових — якраз достатньо, щоб щомісяця мати такі великі втрати. Тому навіть у той час, коли росіяни гинуть у шокуючих кількостях у Вовчанську та інших містах російська армія продовжує поповнювати існуючі підрозділи і навіть формувати нові", — зазначають автори матеріалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини