Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ТЦК відреагували на рейди в публічних місцях: що заявили
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТЦК відреагували на рейди в публічних місцях: що заявили

Рейди працівників ТЦК у публічних місцях виявились ефективними.

сьогодні, 09:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В середині жовтня в мережі поширились відео з активною роботою працівників ТЦК з перевірки документів у публічних місцях, зокрема на концертах, у ресторанах та торгівельно-розважальних центрах. Цю ситуацію прокоментувала офіцерка Київського міського ТЦК та СП Лариса Козак.

У ТЦК відреагували на рейди в публічних місцях: що заявили

Рейди ТЦК. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону представниця ТЦК Лариса Козак заявила, що рейди з оповіщенням у публічних місцях могли підвищити свідомість військовозобов’язаних, які активно почали відвідувати військкомати.

"По роботі в публічних місцях дані дії були ефективні. Можу сказати, що явка збільшилась. Більше того, можливо, це якимось чином посприяло підвищенню свідомості наших громадян і люди знову почали прибувати добровільно або за повістками", — заявила Козак.

За словами офіцерки Київського міського ТЦК та СП, подібні заходи оповіщення громадян про мобілізацію слід продовжувати, адже частина військовозобов’язаних уникає візиту до військкомату самостійно. Крім того, Козак наголосила, що у випадку оновлення даних військовозобов’язаними, не відбувається їх затримання.

"Якщо ми подивимося на ефективність цих заходів, то мені не відомі випадки щодо громадян, які мали в наявності актуальні військово-облікові документи і щоб вони підлягали якимсь затриманням або доставленню в ТЦК", — наголосила Козак та додала, що оповіщення про мобілізацію відбувається в правовому колі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді пояснили, чому почали проводити активні рейди працівники ТЦК.

Також "Коментарі" писали про заяву військового, який розповів, чому слід знизити вік мобілізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини