Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США заявляють про зміни на фронті: чи справді ситуація грає на руку Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявляють про зміни на фронті: чи справді ситуація грає на руку Україні

Washington Post зазначає, що українській армії вдалося стабілізувати фронт

10 липня 2024, 12:35
Поділіться публікацією:

Офіційні особи США заявляють про покращення ситуації в Україні після того, як Конгрес ухвалив великий пакет допомоги на 61 млрд доларів після багатомісячної затримки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Washington Post".

У США заявляють про зміни на фронті: чи справді ситуація грає на руку Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, хоча лінія фронту майже не змінилася більше, ніж за рік, у Вашингтоні кажуть, що Москва, ймовірно, зіткнеться з проблемами, що зростають, у збереженні своїх переваг на полі бою.

"Україна залишається під тиском, це залишається дуже активним конфліктом. Нам не слід дивитися у рожевих окулярах", — заявив високопосадовець адміністрації США.

Однак, за його словами, лінії стабілізувалися, і Росія зазнає надзвичайних витрат, "які змушують її покладатися на погано навчені сили, що фактично грає на руку Україні".                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — країни Заходу мають дозволити українській армії завдавати ударів західною зброєю по військових об'єктах на території Росії. Це дозволить зірвати масштабні наступальні операції агресора. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У звіті йдеться, що відповідно до супутникових знімків, наприкінці червня 2024 року Повітряні сили Збройних сил України, ймовірно із західної зброї, завдали успішного удару по командному пункту російського полку в Білгородській області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США розповіли, як бачить Володимир Путін "закінчення" війни в Україні і чому за розмовами про переговори нічого не варте.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини