Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США вважають, що РФ може провести лише дві наступальні операції: названі ділянки
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вважають, що РФ може провести лише дві наступальні операції: названі ділянки

Сили російської армії досі залишаються обмеженими

28 липня 2022, 08:28 comments1629
Поділіться публікацією:

Темп наступу, який російські війська набрали до оперативної паузи загарбникам, так і не вдалося відновити. Саме тому, виходячи із ситуації на фронті, можна констатувати, що росіяни можуть провести лише дві значні наступальні операції в Україні. Перша – це захоплення Сіверська, а друга – спроба штурму Бахмута. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані Інституту вивчення війни (ISW).

У США вважають, що РФ може провести лише дві наступальні операції: названі ділянки

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики вважають, що Сіверська операція може бути зосереджена на розгортанні наступу на Сіверськ Донецької області з напряму Верхньокам'янки та Білогорівки. На бахмутському напрямі війська окупантів можуть наступати із районів Новолуганського та Вуглегірської ТЕЦ.

Російська армія виділила достатньо ресурсів для проведення майже щоденних наземних атак та захоплення території на цих двох напрямках, але цих сил буде недостатньо, щоб підтримувати такий самий темп наступу на інших ділянках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські військові, ймовірно, готуються до контрнаступу на Херсонщині або вже розпочали його. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 23 липня також заявив, що ЗСУ крок за кроком просуваються на Херсонщині. Які варіанти розвитку подій на цьому напрямку? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — різку заяву Віктора Орбана про війну в Україні: чому він частково правий – чого тепер чекати від Євросоюзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини