Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США вказали на кількість пошкоджених та знищених БМП Bradley – NYT
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вказали на кількість пошкоджених та знищених БМП Bradley – NYT

Американський чиновник повідомив скільки Україна втратила БМП Bradley під час контрнаступу.

26 червня 2023, 16:02 comments1790
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Високопоставлений військовий чиновник США вказав на кількість знищених чи пошкоджених американських бойових машин Bradley. За його словами це понад 15% від загальної кількості. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NYT.

У США вказали на кількість пошкоджених та знищених БМП Bradley – NYT

БМП Bradley. Фото з відкритих джерел

Американський чиновник стверджує, що українські військові зіткнулись з утрудненим контрнаступом через російські війська, які масово замінували територію. Таким чином, західна техніка потрапляє на ці міни і ушкоджується, або знищується. Зі 113 БМП Bradley, які США передали Україні у березні 2023 року 17 машин пошкоджені або знищені, стверджує високопоставлений чиновник.

Через масове мінування українські військові змушені зупинятись вздовж лінії фронту та обирати інші тактики, щоб вдало прорвати російську оборону та зачистити територію.

"Вони окопалися, вони замінували, вони підготувались. Це важко, але іншого виходу немає", — говорить український військовий, на ім'я Євген.

Попри повільний прогрес у контрнаступі українські офіційні особи вказують, що наразі основний наступ ще не почався, а поки відбувається підготовка до нього, тому говорити про успіхи та невдачі ще зарано. Військові аналітики, також вважають, що втрата техніки це нормальний процес під час наступальних дій. Окрім того, ця військова техніка виконує головне завдання, допомагає врятувати життя військових, які знаходяться в ній.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп відреагував на ситуацію в Росії та вказав, що далі може бути набагато гірше. Колишній президент США очікує, що Китай може захопити території РФ.

Також "Коментарі" писали про нове опитування серед американців, яке показало, хто переможе на президентських виборах в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини