Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США відома співачка заспівала пісню про Маріуполь: емоційне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відома співачка заспівала пісню про Маріуполь: емоційне відео

Сюзанн Вега - це популярна американська співачка, сольна кар'єра якої триває вже 30 років

12 грудня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:








Популярна виконавиця зі Сполучених Штатів Сюзанн Вега  склала пісню про український Маріуполь, знищений ворогами.  Промовиста назва композиції говорить сама за себе "Останній потяг із Маріуполя". Про це інформує видання The Line Of Best Fit.

У США відома співачка заспівала пісню про Маріуполь: емоційне відео

Сюзанн Вега (фото з відкритих джерел)

Композиція американки  була написана, аби належно вшанувати всі ті нещастя, яких зазнала Україна пі час російського вторгнення. Тут часто згадується Маріуполь та  його мешканці, які, намагаючись врятувати свої життя, вибираються з пекла.

Як розповіла Сюзанна Вега, композицію вона  виношувала давно, але завершити свій задум вона змогла лише влітку.

"Пісня виникла з усіх образів, які ми бачили в новинах, особливо на початку війни в Україні в лютому, коли серед людей була масова паніка, які бігли на евакуаційні потяги. Я бачила про Маріуполь один репортаж і вирішила, що потрібна пісня. А згодом прочитала в статті, як маріупольці кажуть, що сам Бог покинув місто, побачивши всі жахи", — розповіла журналісткам виконавиця.

Зовсім недавно американка завершила кліп на слова пісні. Там артистка тільки стоїть та проникливим поглядом  дивиться на  камеру,  виконуючи слова  про поїзд, який їхав останнім.

В Сполучених Штатах Сюзанн Вега – відома в країні виконавиця, вона співає вже 30 років. За ці роки  співачка стала автором  9 записаних в студії альбомів і має чимало нагород.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що "Пташка" виконала колискову, яку співала для бійців з АзовсталіНа сцені вокального шоу "Голос країни" Катерина Поліщук, та сама "Пташки" з Азовсталі, заспівала колискову під назвою "Спи, маленький козачок". Її вона виконувала для своїх побратимів, коли вони разом боронили Азовсталь. Виступ для глядачів став справжнім сюрпризом та розчулив усіх глядачів. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини