Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Пташка" виконала колискову, яку співала для бійців з Азовсталі: емоційне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пташка" виконала колискову, яку співала для бійців з Азовсталі: емоційне відео

Після виступу "Пташка" звернулася до українців і подякувала військовим

21 листопада 2022, 21:05
Поділіться публікацією:








На сцені вокального шоу "Голос країни" Катерина Поліщук, та сама "Пташки" з Азовсталі, заспівала колискову під назвою "Спи, маленький козачок". Її вона виконувала для своїх побратимів, коли вони разом боронили Азовсталь. Виступ для глядачів став справжнім сюрпризом та розчулив усіх глядачів. Відповідне відео з'явилося в мережі.

"Пташка" виконала колискову, яку співала для бійців з Азовсталі: емоційне відео

Катерина Поліщук (скриншот з відео)

На відео видно, що під час виступу "Пташки"  на сцені  плакав весь зал. Адже Катерина Поліщук заспівала колискову під назвою "Спи, маленький козачок", яку вона співала, коли вони з побратимами боронили "Азовсталь".  

Для свого виступу дівчина обрала сукню-вишиванку, а свій образ вона підкреслила, накинувши на плечі військову камуфляжку.

 Щире та емоційне відео не залишило байдужим нікого. Стало відомо, що серед глядачів був Михайло Діанов, інший захисник Азовсталі. 

 Після виступу "Пташка" звернулася до українців та подякувала усім, хто тримається та боронить Україну.

"Я хочу подякувати всім, хто бореться; всім, хто тримається; всім, хто співає. Тому що ми повинні бути незламні як сталь. Ми повинні зробити все для того, щоб кожен маленький козачок і маленька козачка дочекались свого тата, дочекались свою маму з війни, з російського полону. Я хочу, щоб ми це зробили з вами разом, і показували кожного дня, які ми незламні. Свободу захисникам Азовсталі!", — сказала парамедик.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про стан здоров'я звільнених захисників "Азовсталі"Російські окупанти знущалися в полоні з українських захисників "Азовсталі", їх жорстоко катували та не давали їсти. Про тортури росіян на брифінгу сказав керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини