Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, як Кремль використовує мобілізованих – куди відправляє підкріплення
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, як Кремль використовує мобілізованих – куди відправляє підкріплення

Кремль використовує мобілізованих, щоб відновити елітні підрозділи, розгромлені в Україні

29 вересня 2022, 07:27
Поділіться публікацією:

Російське керівництво намагається зберегти боєздатність елітних підрозділів, розгромлених в Україні. І саме тому Кремль продовжує надсилати щойно мобілізованих росіян для посилення залишків різних підрозділів армії РФ, зокрема найелітніших, які були розгромлені в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

У США розповіли, як Кремль використовує мобілізованих – куди відправляє підкріплення

Мобілізація в Росії. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики звертають увагу, що, за даними Генштабу ЗСУ, "новобранці" прибули на посилення підрозділів 1-го танкового полку, 2-ї мотострілецької дивізії та 1-ї гвардійської танкової армії без підготовки.

"1 гвардійська танкова армія вважалася головною механізованою силою Росії до 24 лютого і той факт, що її елементи посилюються погано дисциплінованими, ненавченими людьми, означає, що навіть найелітніші частини РФ зазнали значних втрат в Україні і тому все більше деградують", — вказали на ISW.

В Інституті вивчення війни переконані, що додавання новомобілізованих сил до цих частин армії Росії навряд чи додасть їм бойових потужностей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — блеф чи реальна загроза: чи наважиться Путін на ядерний удар по Україні – хто може цьому завадити. Експерти детально розібралися у ситуації.                                                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіть після проведення псевдореферендумів, російські війська продовжуватимуть бойові дії на території України, бо є мета – захопити всю територію Донецької області. Про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини