Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, що варто чекати від Росії одразу після анексії українських територій
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, що варто чекати від Росії одразу після анексії українських територій

Кремль готується до анексії та примусового заклику українців на війну

27 вересня 2022, 08:50 comments1374
Поділіться публікацією:

Кремль готується оголосити про анексію українських територій у районі 1 жовтня. Наступним кроком Москви стане оголошення мобілізації на анексованих територіях. Таким чином російське керівництво хоче максимально використовувати українських громадян для участі у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оновлений звіт Інституту вивчення війни (ISW).

У США розповіли, що варто чекати від Росії одразу після анексії українських територій

Російські війська. Фото: Getty Images

Американські аналітики звертають увагу, що Кремль, швидше за все, накаже Міністерству оборони Росії включити українських цивільних осіб на окупованих і нещодавно анексованих українських територіях до російського призовного циклу, розширивши примусову мобілізацію для боротьби проти України, зазначають аналітики.

Водночас Кремль намагається вивести з реальності серйозні проблеми під час проведення своєї "часткової мобілізації", але його наративи навряд чи заспокоять росіян, які можуть бачити справжні помилки навколо них, вважають у ISW.  

Зусилля Кремля щодо заспокоєння російського населення поки що не увінчалися успіхом, оскільки протести відбулися як мінімум у 35 населених пунктах 25 вересня та як мінімум у 10 населених пунктах 26 вересня.

Кремль проводить оголошену резервну часткову мобілізацію, начебто це була часткова військова повинность, посилюючи суспільне невдоволення, наголошують аналітики.

Аналітики вважають, що Кремль, можливо, розглядає питання про офіційне закриття своїх кордонів або формальне обмеження пересування чоловіків боєздатного віку всередині країни, щоб краще провести часткову мобілізацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим закінчаться псевдореферендуми Росії — про що говорять ядерні загрози путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

27 вересня 2022, 16:02

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини