Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, на який крок пішов Кремль, щоб не зменшувати наступ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, на який крок пішов Кремль, щоб не зменшувати наступ в Україні

В ISW звертають увагу, що росіяни намагаються сформувати "стратегічний резерв", щоб підтримувати наступ в Україні

22 березня 2024, 07:08 comments1837
Поділіться публікацією:

Є велика ймовірність, що російське військове командування активно формує резерви, здатні проводити широкомасштабні механізовані штурми українських оборонних ліній та досягати оперативно значущих успіхів, якщо вони будуть повністю екіпіровані та належним чином підготовлені. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

У США розповіли, на який крок пішов Кремль, щоб не зменшувати наступ в Україні

Наступ Росії. Фото: з відкритих джерел

"Російські "потужні стратегічні резерви" теоретично можуть бути здатні виконувати роль сил першого ешелону, сил проникнення або експлуатаційних сил другого ешелону, здатних проводити широкомасштабні механізовані штурми українських оборонних ліній та досягати оперативно значущих успіхів, якщо вони будуть повністю екіпіровані та належним чином підготовлені. , за прогнозами ISW, Росія не створить стратегічного резерву, здатного виконувати такі функції", – повідомляють американські експерти.

Аналітики зазначають, що із відкритих джерел незрозуміло, який саме "стратегічний резерв" формує Росія.

При цьому, йдеться у звіті ISW, відомі російські кадрові та матеріальні обмеження дозволяють припустити, що Росія, швидше за все, не використовуватиме ці "стратегічні резерви" як згуртоване формування для участі в бойових діях в Україні, а натомість використовуватиме їх як резерв "Робочої сили" для поповнення втрат на лінії фронту.

У звіті ISW говориться, що формування додаткових резервів, ймовірно, дозволить російським військовим компенсувати втрати в Україні без значної оперативної паузи між поточними локальними наступальними діями Росії цієї весни та очікуваним настанням Росії влітку 2024 року, якого, за попередніми оцінками ISW, російські війська намагаються уникнути .

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, чи мають росіяни ще сили продовжувати наступ на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини