Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, кого тепер Росія хоче загнати на війну до України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, кого тепер Росія хоче загнати на війну до України

Росія хоче загнати в Україну недоукомплектовані чеченські батальйони

15 вересня 2022, 07:35 comments1296
Поділіться публікацією:

Росія, як і раніше, зазнає великих проблем з живою силою. Більшість військових підрозділів, які вже воюють в Україні, недоукомплектовані, багато особливо це відчутно після запеклих боїв, коли росіяни зазнали великих втрат. Тепер Кремль розраховує на чеченські батальйони, а також на російських найманців та економічно депресивних областей Росії. Але навіть зараз Росія не може зібрати необхідну кількість людей, які готові вирушити на війну в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

У США розповіли, кого тепер Росія хоче загнати на війну до України

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

За даними військових аналітиків, російське військове керівництво продовжує значною мірою покладатися на нібито чеченські підрозділи, щоб створити бойову міць для операцій в Україні.

Однак, за даними української розвідки, російське керівництво планує передислокувати в Україну чотири чеченські батальйони, які значною мірою недоукомплектовані і складаються переважно з нечеченських найманців із економічно депресивних регіонів Росії.

Аналітики інституту не залишили поза увагою обстріл росіянами Кривого Рогу.

Ймовірно, припускають вони, російські війська націлилися на Карачунську греблю, щоб пошкодити українські понтонні мости нижче за течією, особливо у світлі нещодавніх повідомлень про те, що українські війська намагаються розширити свій плацдарм через річку Інгулець біля Давидового мосту в рамках контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не всі в оточенні Путіна хотіли війни проти України, але президент Росії відкинув мирну угоду з Україною на початку війни, – Reuters.

Також "Коментарі" писали — які варіанти у Путіна після поразки на Харківщині: чого чекати від Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини