Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, чому Кремль вирішив знизити риторику про ядерний удар
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чому Кремль вирішив знизити риторику про ядерний удар

В ISW вважають, що "ядерні ігри" Кремля не допоможуть натиснути на Україну та наблизити переговори

7 листопада 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Путинський режим може продовжити і надалі використовувати риторику ядерних загроз, щоб змусити США та інші країни сісти за стіл переговорів, ухваливши ультиматуми Кремля. Насправді, це спочатку програшний план, бо це не може спонукати Київ до переговорів. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

У США розповіли, чому Кремль вирішив знизити риторику про ядерний удар

Володимир Путін. Фото: Getty Images

Аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що практично нічого не змінилося останнім часом. Незважаючи на те, що Росія й надалі загрожує ядерним ударом, жодною реальною підготовкою до такого кроку Москва не займається. Звідси висновок, що можливість застосування ядерної зброї в Україні залишається вкрай малоймовірною. При цьому, вважають експерти, Путін та інші спікери Кремля продовжуватимуть вживати заходів для деескалації своєї ядерної риторики.

Експерти звертають увагу на те, що ядерні загрози Кремля не змогли підірвати політичну та громадську волю України продовжувати протистояти російському вторгненню.                                                                                      

Зазначимо, що Україна не веде жодних переговорів із Росією щодо мирного вирішення конфлікту (крім питання про обмін полоненими).

Після анексії російським диктатором Володимиром Путіним окупованих територій України президент Володимир Зеленський чітко заявив, що українська сторона відмовляється від діалогу і говоритиме лише тоді, коли до влади в країні-агресорі прийде інше керівництво.

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступ ЗСУ на Луганщині сповільнився: яка причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини