Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, чим закінчиться для Кремля спроба зібрати нове військо на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чим закінчиться для Кремля спроба зібрати нове військо на війну в Україні

З перших днів початку часткової мобілізації керівництво Росії зіткнулося з низкою питань

24 вересня 2022, 10:20 comments1459
Поділіться публікацією:

Російська мобілізаційна система щосили намагається виконати завдання, поставлене президентом Володимиром Путіним, і, швидше за все, не зможе створити мобілізовані резервні сили навіть низької якості, якщо Кремль не зможе швидко вирішити фундаментальні та системні проблеми. Як передає "Коментарі", таку позицію озвучили американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW) в оновленому звіті.

У США розповіли, чим закінчиться для Кремля спроба зібрати нове військо на війну в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Вкрай націоналістична та провоєнна спільнота блогерів закликає Кремль швидко вирішити ці мобілізаційні питання, але він навряд чи зможе задовольнити їхні вимоги, зазначають аналітики.

Розбіжності з указом про мобілізацію та із заявами президента РФ Володимира Путіна про категорії чоловіків, що звільняються від мобілізації, також викликають гнів і недовіру до самого Кремля.

Неспівставні процеси мобілізації у різних регіонах можуть посилити соціальну напругу у Росії.

Також аналітики ISW зазначають, російські зусилля щодо часткової мобілізації в перші дні страждають від серйозних і системних проблем. Протести, напади на призовні пункти та акти вандалізму відбулися по всій Росії у перші 48 годин після оголошення часткової мобілізації.

Українські сили продовжували наступ на північ і на північний захід від Лимана. ВСУ продовжили кампанію з перехоплення на Херсонщині та зберігали оперативну мовчанку щодо просування українців на осі.

Російські сили продовжували безуспішно атакувати район Бахмута і на північний захід від Донецька.

Повідомляється, що українські сили збили безпілотник іранського виробництва Mohajer-6 у невстановленому районі Чорного моря, ймовірно, неподалік Одеси.

Російська окупаційна влада розпочала період голосування на своїх фіктивних "референдумах" про анексію 23 вересня з відкритого примусу та фальсифікації даних про явку.

Російська окупаційна влада залишалася в стані підвищеної готовності, щоб запобігти нападам партизанів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — німецький парламент провалив голосування за рішення про постачання зброї Україні: подробиці

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Кремлі вдали, що не знають, де Медведчук, поки Ердоган не розкрив правду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини