Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, чи змінив Путін свої плани у війні проти України після зустрічі із Сі Цзіньпіном
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чи змінив Путін свої плани у війні проти України після зустрічі із Сі Цзіньпіном

Білий дім вважає, що Путін не змінив тактику щодо України після "високої" риторики про мир на зустрічі із Сі Цзіньпіном

23 березня 2023, 08:35 comments3132
Поділіться публікацією:

Удари по мирних українських містах під час діалогу з лідером КНР Сі Цзіньпіном про готовність рухатися до світу свідчать про те, що Путін говорить одного, а продовжує бажати зовсім іншого. На сьогоднішній день президент Росії Володимир Путін не шукає "мирних рішень" про припинення війни в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив представник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Кірбі, якого цитує "Укрінформ".

У США розповіли, чи змінив Путін свої плани у війні проти України після зустрічі із Сі Цзіньпіном

Сі Цзіньпін та Путін. Фото: із відкритих джерел

Джон Кірбі заявив, що в нього особисто викликала іронію заява Путіна і Сі Цзіньпіна про те, що потрібно дотримуватися Статуту ООН і намагатися задіяти всі можливі способи, аби зупинити війну. При цьому Москва не зуміла навіть витримати церемоніальну паузу, щоби не атакувати Україну. Буквально наступного дня після зустрічі Путіна та Сі Цзіньпіна Росія вдарила по українських містах безпілотниками та крилатими ракетами, внаслідок чого загинули не військові, а цивільні.

"Путін точно не змінив своєї тактики після цієї "високої" риторики про мир та припинення бойових дій. Путін продовжує знаходити нові жорстокі способи вбивати українців і намагається фактично знищити українські міста, стерти Україну з карти світу як незалежну суверенну державу", – заявив Кірбі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США чекають на арешт Путіна: Блінкен розповів, чому в цьому питанні сподіваються на Європу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – якими будуть наслідки ордера на арешт Путіна – про що варто задуматися Сі Цзіньпіну. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

23 березня 2023, 12:25

Бог, ну ты и мудило (нах ... такой ник себе взял???) сидите себе на болотах и не жужите нах... вы кому нужны (кроме китайцев, которые и так всю сибирь себе забрали с дольнего востока по уральские горы) .

Бог

23 березня 2023, 12:00

Удивляет тупость Запада и укропитеков.Они обещают уничтожить Россию физически,Россия же никогда не хотела уничтожить их,лишь что бы те учитывали ее интересы.И еще удивляються,почему Россия себя как-то не так ведет.У нее стоит вопрос о физ выживании,а при этом она действует еще очень мягко.Давно надо было выжечь аэродром в Жешуве,вместе с пендосамолетами.

Muk

23 березня 2023, 10:10

Удари по мирних українських містах під час діалогу з лідером КНР Сі Цзіньпіном про готовність рухатися до світу свідчать про те, що Путін говорить одного, а продовжує бажати зовсім іншого. може рухатись до миру, а не до - світу? говорить одного, а не говорить одне?


Новини