Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, чи росіяни зможуть утримати шляхи постачання на лівому березі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чи росіяни зможуть утримати шляхи постачання на лівому березі Дніпра

В ISW вважають, що росіянам буде важко утримати шляхи постачання на лівому березі Дніпра

18 листопада 2022, 09:02
Поділіться публікацією:

Російські військові підрозділи, які знаходяться у східній частині Херсонської області, не можуть почуватися в безпеці, оскільки вразливі до атак ЗСУ. Українська армія може успішно використати ту саму тактику, яку використала для того, щоб відбити у росіян західну частину Херсонщини. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У США розповіли, чи росіяни зможуть утримати шляхи постачання на лівому березі Дніпра

Російській віська. Фото: з відкритих джерел

Через східну частину Херсонської області проходять кілька великих наземних комунікацій з іншими контрольованими Росією територіями на півдні України: південний маршрут Т2202 Нова Каховка-Армянськ, південно-східний маршрут Р47 Каховка-Геничеськ і траса М14, а також на схід до Мелітополя. Маріуполь.

Супутникові знімки вказують на те, що російські війська займають оборонні позиції вздовж цих важливих шляхів постачання.

Українські сили вже почали завдавати ударів по російських районах зосередження та військових об'єктів на цих маршрутах.

Обмежена кількість якісних автомобільних та залізниць у цьому районі, що особливо з'єднують Крим з материком, створює вразливі місця, які можуть опинитися під ударами ЗСУ, що поступово знизить здатність Росії продовжувати постачати своє угруповання у східній частині Херсонської області та інших районах півдня України, зазначають аналітики.                                                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" – який шанс повернути Крим військовим шляхом – про що свідчить заява американського генерала Міллі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини