Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розкрили, чим Кремль має відплатити КНДР за передачу ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розкрили, чим Кремль має відплатити КНДР за передачу ракет

КНДР хоче отримати від Росії натомість на передачу ракет технології балістичних ракет

20 березня 2024, 07:08 comments2755
Поділіться публікацією:

З великою ймовірністю Північна Корея хоче отримати від Росії технології балістичних ракет, і не тільки натомість за передачу свого озброєння. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Голосу Америки" заявила Чон Пак, чиновниця США, яка опікується питаннями Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР) у Державному департаменті.

У США розкрили, чим Кремль має відплатити КНДР за передачу ракет

Путін та Кім Чен Ин. Фото: із відкритих джерел

Чон Пак нагадала, що, за інформацією США, Північна Корея вже поставила до Росії щонайменше 10 тисяч контейнерів із озброєнням.

"І КНДР робить це не безкоштовно. Майже, напевно, є речі, які КНДР хоче натомість. І ми стурбовані тим, що може статися з іншого боку", — розповіла Чон Пак.

Вона уточнила, що КНДР, ймовірно, "хоче отримати технології балістичних ракет чи інші передові технології, ракети "земля-повітря" чи бронетехніку" від Росії.

За її словами, також США непокоїть те, чого Північна Корея може навчитися після використання Росією її озброєння у війні проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — КНДР поставила Росії 1,5 млн. боєприпасів виробництва 1970-1980-х років сумнівної якості. Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україні" розповів заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скибіцький.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з'явилася інформація, що Іран уже нібито надіслав Росії 400 балістичних ракет класу "земля-земля". Йдеться, ймовірно, про Fateh-110 та Zolfaghar, які можуть стати великою проблемою для української протиповітряної оборони. Чому демократичний світ не зміг запобігти військово-технічній співпраці між Тегераном і Москвою (плюс – Північна Корея)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

28 березня 2024, 10:56

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.


Новини