Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США назвали три причини, чому Путін упевнений у перемозі РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали три причини, чому Путін упевнений у перемозі РФ

Експерти ISW вважають, що Путін впевнений у перемозі РФ і наполегливо намагатиметься знищити Україну

5 липня 2024, 07:20 comments1378
Поділіться публікацією:

Заперечення російським диктатором Володимиром Путіним будь-яких мирних переговорів з Україною свідчить про його впевненість у перемозі Росії шляхом повзучої окупації, виснаження ЗСУ та припинення допомоги Заходу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У США назвали три причини, чому Путін упевнений у перемозі РФ

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики відзначають, якщо проаналізувати заяви диктатора, які він сказав під час саміту Шанхайської організації співробітництва (ШОС) 4 липня, то можна сказати, що всі його заяви про готовність РФ брати участь у будь-яких значних переговорах щодо угоди про припинення вогню – це лише блеф. Натомість диктатор вимагає "незворотної" "демілітаризації" України, як передумови для будь-якої угоди про припинення вогню. Таким чином Путін вимагає від України фактичної капітуляції перед будь-яким припиненням вогню.

В ISW звернули увагу на той факт, що замість того, щоб запропонувати свій типовий інтерес до таких переговорів, Путін відкинув будь-який переговорний процес з припинення вогню.

"Путін неодноразово позиціонував Захід як свого передбачуваного партнера у переговорах щодо угоди про припинення вогню, щоб спонукати Захід до поступок щодо українського суверенітету. Натомість Путін відкинув усі сторони-посередники як можливих посередників у укладанні угоди між Україною та Росією", — йдеться у звіті.

Крім того, зазначають у ISW, Путін відкинув Верховну Раду як можливу контактну особу для переговорів, хоча раніше стверджував, що вона є єдиним легітимним українським органом, з яким Росія може вести переговори.

Диктатор назвав усі українські органи влади нелегітимними чи непридатними для переговорів, а також відкинув ідею участі третіх сторін у переговорах, фактично відкинувши будь-який реалістичний процес повноцінних переговорів щодо угоди про припинення вогню. Натомість, йдеться у звіті, він наголосив на своїй вимогі до України про припинення вогню.

Зазначається, що у такий спосіб Путін вимагає згоди України на незворотні "демілітаризаційні" заходи — диктатор стверджував, що Росія не може дозволити українським військовим скористатися з припинення вогню для відновлення своїх сил.

Аналітики ISW вважають, що Путін скористається перепочинком для відновлення та розширення своїх сил та подальшої мобілізації своєї оборонно-промислової бази "для майбутньої агресії, спрямованої на знищення Української Держави".

"Відмова Путіна від будь-якої угоди про припинення вогню без капітуляції України ще більше ілюструє, що він упевнений у своїй оцінці, що Росія може досягти перемоги, продовжуючи повзуче просування в Україні, припинивши підтримку країни з боку Заходу та вигравши війну на виснаження проти Збройних сил України", — йдеться у звіті ISW.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять заяви Зеленського: який буде формат переговорів із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

5 липня 2024, 06:47

4,6 мільйонів грн з держбюджету виплатили нардепам на оренду житла в Києві у квітні-травні, Зате у переселенців 2000 забрали. Отже тварюки. Ще раз доказ того, що цим виблядкам перемога не потрібна, їх тільки гроші цікавить. З цими виблядками у влади перемоги ніколи, ніколи не буде, запам'ятате. А так, як у нас народ амебы, не протестують, не мочать тих тварюк, то ця сволочна влада до останнього буде у влади. Наша бандерівська влада це і є клятий ворог українського народу.


Новини