Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США назвали Путіна безрозсудним, закликавши світ готуватися до непередбачуваних ситуацій
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали Путіна безрозсудним, закликавши світ готуватися до непередбачуваних ситуацій

На керівництво РФ не можна проектувати західний спосіб мислення, зазначила посол США в НАТО Джуліанна Сміт.

14 грудня 2022, 11:35 comments2775
Поділіться публікацією:

США та союзники по НАТО мають бути готовими до будь-яких непередбачених ситуацій, оскільки президент Росії Володимир Путін є людиною безрозсудною. Як передає видання "Коментарі", про це заявила посол Сполучених Штатів Америки в НАТО Джуліанна Сміт, пише "Голос Америки".

У США назвали Путіна безрозсудним, закликавши світ готуватися до непередбачуваних ситуацій

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Дипломат зазначила, що повномасштабне вторгнення РФ в Україну здивувало багато країн НАТО, оскільки дії Путіна не піддавалися ні політичній, ні економічній, ні військовій логіці.

Сміт вважає, що більше не можна проектувати західний спосіб мислення на сучасне керівництво Росії.

"Я вважаю, що вони не змогли досягти своїх стратегічних цілей, але ми також визнаємо, що Путін не завжди узгоджує свої стратегічні цілі та свої наміри з можливостями. Тому я вважаю, що ми повинні бути обережними щодо будь-яких раціональних суджень, які ми проектуємо Він показав нам, що він досить безрозсудний і непередбачуваний, і тому я вважаю, що ми повинні бути готові до будь-яких непередбачених ситуацій, тому США, і я думаю, що в НАТО, ми віримо, що ми не повинні робити поспішних висновків , що якось це не заслуговує на всю нашу увагу зараз", — пояснила вона.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт миру. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту світу та завершення російської агресії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини