Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США назвали причину, чому наступ росіян на Луганщині у глухому куті – командири в паніці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали причину, чому наступ росіян на Луганщині у глухому куті – командири в паніці

Бойова міць росіян знижена, тому що ЗСУ успішно атакують у Сєвєродонецьку

6 червня 2022, 07:30 comments1323
Поділіться публікацією:

Практично вся Луганська область контролюється російськими військами, але остаточно вийти на адміністративні кордони регіону, переможно взявши Сєвєродонецьк, у росіян ніяк не виходить. Російські окупанти мали досить високий бойовий імпульс і були всі підстави, що поставленої мети їм вдасться досягти, але успішні контратаки ЗСУ в Сєверодонецьку все перекреслили. Тепер у росіян суттєво знизилася бойова сила. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

У США назвали причину, чому наступ росіян на Луганщині у глухому куті – командири в паніці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики прогнозують, що своїми контратаками ЗСУ продовжать стримувати наступ російської армії на Донбасі. Росії доведеться відмовитися від ідеї про те, щоб наступати активно по всій лінії фронту, адже потрібно буде надсилати додаткові підрозділи до Луганської області, захоплення якої залишається у пріоритеті.

У США вважають, що ЗСУ з'являться нові можливості для наступу в Харківській області і вздовж південної осі, адже там позиції росіян стануть вразливими.

На думку американських фахівців, українські захисники вирішили зробити Сєвєродонецьк тим місцем, куди можна відтягнути суттєві сили росіян, а далі, скориставшись цим, наступати на інших напрямках.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія готує ще одну "спецоперацію" в Україні — тепер уже "справжню". Анонсом нової авантюри поділився голова Чечні Рамзан Кадиров.

Також видання "Коментарі" повідомляло — низка західних країн почала готувати план припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини