Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу змінили риторику щодо контрнаступу ЗСУ: деталі від ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу змінили риторику щодо контрнаступу ЗСУ: деталі від ISW

У Міноборони РФ реагують на український контрнаступ із відносно високим ступенем узгодженої риторики

21 червня 2023, 08:00 comments1951
Поділіться публікацією:

Міноборони РФ кардинально змінило підхід щодо висвітлення контрнаступальних операцій української армії. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У Шойгу змінили риторику щодо контрнаступу ЗСУ: деталі від ISW

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

Американські аналітики звернули увагу, що в Міноборони РФ реагують на український контрнаступ із відносно високим ступенем узгодженої риторики. Це говорить про те, що там зробили висновки зі своїх помилок в управлінні інформаційним простором під час попередніх українських контрнаступів.

В огляді Інституту зазначається, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу виступив перед колегією 20 червня і почав промову з обговорення українських контрнаступних операцій на кордоні Донецької та Запорізької областей і заперечив, що українські війська досягли успіху на якійсь ділянці фронту, всупереч наявним доказам зворотного.

Аналітики ISW вважають, що відносно спокійне обговорення українського контрнаступу в міноборони РФ (навіть незважаючи на типове заперечення українських успіхів), є наслідком нездатності цього відомства підготувати єдину відповідь на українські контрнаступи в Харківській та Херсонській областях у 2022 році і паніки у російських пропагандах, що виникла тоді, свідчить про те, що російський інформаційний простір певною мірою адаптувався і виніс уроки з минулих моментів інформаційного колапсу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що зараз відбувається на фронті – з чим пов'язані паузи наступальних дій ЗСУ. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ: у США назвали три ділянки, де вдалося досягти успіху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини