Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу заявили про масовану атаку українських безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу заявили про масовану атаку українських безпілотників

Міноборони РФ знову поскаржилося на масовану атаку українських безпілотників

5 грудня 2023, 07:30
Поділіться публікацією:

Вранці 5 грудня окупанти заявили про перехоплення та знищення понад 40 нібито українських безпілотників над територією РФ. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони Росії.

У Шойгу заявили про масовану атаку українських безпілотників

Безпілотники. Фото: з відкритих джерел

"Черговими засобами ППО двадцять два українських безпілотних літальних апарати знищено і ще тринадцять перехоплено над акваторією Азовського моря і територією Республіки Крим", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 5 грудня близько 6.00 за київським часом припинено чергову спробу "київського режиму" здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації.

В оборонному відомстві Росії пізніше заявили, що їхні засоби ППО нібито знищили ще 4 українські дрони і два перехопили над акваторією Азовського моря.

Варто зазначити, що в ніч проти 5 грудня окупанти повідомили про перекриття Кримського мосту. Судячи із супутникових знімків, російська оборона Керченського (Кримського) мосту сильно постраждала внаслідок шторму: більшість барж перед ним з боку Чорного моря змило або затопило.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білий дім у черговий раз звернувся до Конгресу із закликом терміново затвердити допомогу Україні, оскільки до кінця року у США закінчаться кошти для надсилання нам всього необхідного. Німеччина, яка раніше пообіцяла вдвічі (до 8 млрд євро) збільшити підтримку нашої країни, відклала на невизначений термін переговори щодо бюджету на 2024 рік. Угорщина постійно влаштовує підступи і з виділенням Україні коштів із загальноєвропейського бюджету, і з нашою євроінтеграцією. Останнім часом підніжки нам ставить ще й Польща. Чи почнуть Штати та Європа нарешті допомагати Україні не вистояти, а перемогти? Більше давати нам всього необхідного для цього, а також більше тиснути на РФ, яка цілком пристосувалася до недосанкцій? Чи розуміє демократичний світ ризики, якщо, як пишуть деякі західні медіа, перемога залишиться за РФ? Що слід зрозуміти Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини