У Шойгу розповіли, куди цілилися і куди нібито потрапили, коли завдали удару по Київщині

Окупанти заявили, що нібито потрапили до складу боєприпасів ЗСУ на Київщині

Міністерство оборони РФ у своєму зведенні в суботу 11 листопада заявило, що російські окупанти прицільно вразили склад збройних сил у районі села Девічки Бориспільського району Київської області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Міноборони країни-агресора.

"У районі населеного пункту Дівчатка Київської області вражено склад боєприпасів 43-ї механізованої бригади ЗСУ", – йдеться у зведенні.

Зазначимо, сьогодні мешканці Київської області та столиці чули потужні вибухи, пов'язані з роботою засобів ППО. Російські загарбники випустили у бік української столиці балістику. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Пізніше командувач Повітряних сил Микола Олещук у себе в Telegram повідомив, що росіяни перервали паузу в ракетних обстрілах столиці України. Одну з ракет збили вранці українські захисники в районі Києва. Ворожу мету знищив зенітно-ракетний комплекс Patriot.

Читайте також на порталі "Коментарі" - понад 20 місяців продовжується широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. У суботу, 11 листопада, вперше за майже два місяці супротивник ударив по Києву. На щастя, балістичну ракету було знищено. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.