Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу похвалилися ракетним ударом по Дніпру, де потрапили в багатоповерхівку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу похвалилися ракетним ударом по Дніпру, де потрапили в багатоповерхівку

Окупанти традиційно відзвітували, що мети удару досягнуто

29 липня 2023, 16:07
Поділіться публікацією:

У Міноборони країни-агресора цинічно прокоментували ракетний удар по житловому будинку у Дніпрі увечері 28 липня. У відомстві, очолюваному Сергієм Шойгу, заявили, що атакували "високоточною зброєю" якийсь "пункт управління ЗСУ у місті Дніпропетровськ".

У Шойгу похвалилися ракетним ударом по Дніпру, де потрапили в багатоповерхівку

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

У Шойгу заявили, що було вражено "пункт управління" у житловій багатоповерхівці і, відповідно, ціль удару досягнуто. Про це окупанти відрапортували у зведенні МО РФ.

У своїх зведеннях російські окупанти не відходять від традицій: продовжують видавати за ураження військових цілей удари по житлових будинках, і вперто використовують давно неіснуючі назви українських міст.

"Ввечері 28 липня збройні сили Російської Федерації завдали удару високоточною зброєю по пункту управління ЗСУ у місті Дніпропетровськ. Призначений об'єкт вражений. Ціль удару досягнута", — заявили окупанти.

Не виключено, що на картах "Дніпропетровська", що є у загарбників, на місці, куди прилетіла "високоточна російська ракета", і міг бути відзначений якийсь "пункт управління". Але в українському місті, яке з 2016 року зветься Дніпро, на цьому місці розташована порожня будівля СБУ та частково заселена багатоквартирна новобудова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує ракетні удари по Україні. Увечері 28 липня мішенню став Дніпро. Найчастіше почало прилітати і на тимчасово окуповані території (вчора, наприклад, був удар по будівлі МВС у Донецьку), а також безпосередньо по російській території (прильоти по Ростовській області). Що можна сказати про ракетну та дронову війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини