Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі чули вибухи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі чули вибухи: подробиці

Під час вибуху над містом у небі знаходилися російські літаки

30 грудня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

У Севастополі вранці 30 грудня пролунали вибухи. За попередніми даними, над містом спрацювала система ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Севастополі чули вибухи: подробиці

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

За інформацією місцевих жителів, у місті пролунав сильний вибух. Його чули одразу у кількох районах. Також від гучних звуків спрацювали сигналізації автомобілів.

Уточнюється, що під час вибуху над містом у небі знаходилися російська авіація, а в морі – ракетний корабель.

Варто нагадати, на початку тижня повторні вибухи пролунали на російському аеродромі "Енгельс" у Саратовській області. За даними української розвідки, там було пошкоджено російські літаки і не тільки.                                                                                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — нові вибухи на російських аеродромах , де зосереджена стратегічна авіація, свідчать про серйозні проблеми в РФ із протиповітряною обороною (ППО). Про це йдеться у оновленому звіті британської розвідки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – уряд Росії доручив 16 ВНЗ створити військові навчальні центри для підготовки кадрів для російської армії. Про що говорять ці новини з РФ та реакція Заходу на танці країни-агресора з бубном навколо мирних переговорів на тлі підготовки до нової ескалації? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — Міноборони Білорусі спробувало звинуватити Україну в "навмисній провокації" через падіння ракети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини