Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці

Росіяни хотіли приховати правду про тортури над військовополоненими

3 серпня 2022, 18:37 comments2020
Поділіться публікацією:

Українській розвідці вдалося встановити ще одну причину, чому російські окупанти організували теракт у бараку, де утримувалися українські військовополонені в Оленівській колонії. Росіяни намагалися приховати правду про знущання та тортури над військовополоненими, а також засекретити умови їх утримання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ГУР Міноборони України.

У розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці

Теракт у Оленівці. Фото: із відкритих джерел

За інформацією розвідки, Кремль спочатку не мав у планах здійснювати великий обмін військовополоненими і тому, щоб світ не дізнався про звірства рашистів і катування українських полонених і був організований теракт.

У ГУР повідомили, що мінування місця утримання українських військових провели бойовики ПВК Вагнер. Була використана легкозаймиста речовина, внаслідок чого все приміщення за лічені секунди виявилося охоплене вогнем.                                                   

Зазначається, що допитували українських військовополонених слідчі так званої "БМД ДНР", спільно з ними працювали бойовики ПВК Вагнер та ФСБ Росії. Росіяни активно застосовували фізичні насильства. Вони це робили для знущань, для деморалізації, щоби зламати стійкість духу українських героїв. Росіяни збиралися використати зізнання українських бійців для своєї пропаганди, але нічого у них не вийшло, бо їхні допити провалилися і українські полонені виявили мужність, не сказавши на камеру те, що від них вимагали російські окупанти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, кого тепер Кремль посилає на війну – чим відповість Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1039
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини