Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці США розповіли, чому Путін має намір змістити терміни окупації всієї території України
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці США розповіли, чому Путін має намір змістити терміни окупації всієї території України

Глава Національної розвідки США переконана, що РФ швидко вичерпує свої військові запаси

6 грудня 2022, 11:00 comments14277
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін у нестямі від того, що його початковий план з окупації всієї території України провалився. Наразі російська армія зазнає великих втрат в Україні і фактично не просувається вперед. Розуміючи це, у Кремлі можуть ухвалити рішення скоротити свої апетити щодо окупації всієї території України, але це зовсім не означає, що путін готовий відмовитися від головної своєї мети. Він, як і раніше, вимагатиме від російської армії окупації всієї України, але змістить терміни, щоб скоротити втрати у війні. Як передає видання "Коментарі", про це заявила директор Національної розвідки США Евріл Гейнс на щорічному Форумі національної оборони в Каліфорнії, пише "Reuters".

У розвідці США розповіли, чому Путін має намір змістити терміни окупації всієї території України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

У США зазначають, що головна проблема для російського керівництва – це навіть не величезні людські втрати, а вичерпні запаси озброєння. Росії потрібен час, щоб наростити виробництво необхідного озброєння. Саме тому терміни захоплення всієї території України доведеться зсунути.

"Ми бачимо брак боєприпасів, морального духу, проблеми з постачанням, логістикою", — додала глава американської нацрозвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики американського інституту введення війни (ISW) з посиланням на українських офіційних осіб, пишуть, що ЗСУ планують продовжувати наступальні операції протягом зими, щоб скористатися недавніми успіхами на полі бою і не дати росіянам прийти до тями. Як може далі розвиватись ситуація – і на фронтах в Україні, і всередині Росії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – згідно із закритими опитуваннями, підтримка війни проти України з боку росіян зменшується. Чи можна очікувати бунтів усередині країни-агресора в найближчому майбутньому? Чи є ймовірність, що путінський режим – кошторис? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини