Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, як мають намір змусити РФ до чергового "жесту доброї волі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, як мають намір змусити РФ до чергового "жесту доброї волі"

В українській розвідці вважають, що дуже важливо Росію відрізати від Криму

2 травня 2023, 12:45 comments1120
Поділіться публікацією:

Російських загарбників необхідно відрізати від Криму та зробити так, щоб окупанти не могли використовувати півострів у військових цілях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву представника ГУР Андрія Черняка.

У розвідці розповіли, як мають намір змусити РФ до чергового "жесту доброї волі"

Крим. Фото з відкритих джерел

"Ворога потрібно відрізати від Криму – зробити так, щоб Росія не змогла використати тимчасово окупований півострів у військових цілях і, нарешті, здійснила так званий кримський жест доброї волі", — заявив представник ГУР.

Він зазначив, що Україна не припиняє вживати відповідних заходів на кримському напрямку, про що, зокрема, свідчать нещодавні події на території півострова.                                                                                                                          

"Километрові пробки на незаконно зведеному мосту з Керчі до Росії — це правильна реакція. ГУР МО України настійно рекомендує залишити окупований Крим, поки така опція ще є", — додав Андрій Черняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у РФ зростає кількість нещасних випадків: про що це говорить — хто за цим стоїть.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/2274
comments

Обговорення


Новини