Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, чи варто сьогодні-завтра чекати на ракетні удари Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, чи варто сьогодні-завтра чекати на ракетні удари Росії

Росія готує нові атаки, у розвідці спрогнозували, коли ворог може завдати удару

8 січня 2023, 14:15 comments3918
Поділіться публікацією:

Запаси ракет у Росії на низькому рівні, але це не зупиняє ворога від намірів здійснити чергову масовану ракетну атаку досі Україні. Росіяни дочекалися, коли в Україну прийшло похолодання і зараз намагатимуться вивести з ладу критичну інфраструктуру, щоб у морози позбавити українців електрики. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Corriere della Sera розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький.

У розвідці розповіли, чи варто сьогодні-завтра чекати на ракетні удари Росії

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці наголосили, що за розмовами про "різдвяне перемир'я" росіяни намагалися приховати свої справжні наміри, які полягали в тому, щоб краще підготуватися до нової атаки на Україну.

Вадим Скибицький підтвердив інформацію про те, що російські загарбники, як і раніше, відчувають дефіцит високоточних і балістичних ракет. Підтвердженням цього є й те, що супротивник значно скоротив кількість ракет, що їх випускає під час атак по Україні. Якщо раніше це число було близько 70-80 ракет, то перед Новим роком РФ випустила всього близько 20 ракет.

Скибицький зазначив, що спокуса росіян знову вдарити ракетами по Україні підвищує морозну погоду, яка прийшла в Україну. Росія дуже хотіла б залишити українців без світла, коли температура на термометрах опустилася набагато нижче за нуль.

"Очікується зниження температури сьогодні та завтра. І вони намагаються залишити без світла населення всієї України, особливо в ці моменти, коли холодніше", — пояснив розвідник.

Читайте на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини