Головна Новини Суспільство Війна з Росією У російському Бєлгороді скаржаться на "прильоти": є руйнування та загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Бєлгороді скаржаться на "прильоти": є руйнування та загиблі

Неефективна робота російської ППО вже завдала руйнувань цивільної інфраструктури міста

30 грудня 2023, 15:19
Поділіться публікацією:

У Бєлгороді Російської Федерації скаржаться через "прильоти" центром міста. Повідомляють про нібито загиблих, а також потрапляння до житлового сектору. Як повідомляє портал "Коментарі", повідомляють місцеві телеграм-канали.

У російському Бєлгороді скаржаться на "прильоти": є руйнування та загиблі

Прильоти по Бєлгороду. Фото: із відкритих джерел

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков оголосив про обстріл ЗСУ, загиблих та постраждалих.

"Є попадання в житловий сектор. Усі подробиці пізніше" – зазначив губернатор.

Він також написав, що у місті запущено сирену ракетної небезпеки. Усі жителі мають спуститися в укриття. Небезпека зберігається.

У мережі пишуть про роботу російської ППО над центром міста.

Як стверджує губернатор регіону, під удари також потрапило селище Уразово Валуйського міського округу. Начебто є пряме потрапляння до будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу, також пошкоджено близько 20 приватних домоволодінь, лінія електропередачі.

При цьому видання "РБК-Україна", посилаючись на джерело у спецслужбах, повідомляє, що Сили безпеки та оборони завдали ракетного удару по військових об'єктах у російському Бєлгороді.

"Це спільні заходи, які стали наслідками варварських обстрілів Дніпра, Харкова, Одеси та вбивства мирних жителів. Заходи продовжуються", — зазначило джерело.

Неефективна робота російської протиповітряної оборони вже завдала руйнувань цивільної інфраструктури міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим ближче до кінця року, тим більше неприємних для України прогнозів та статтею видають закордонні медіа. Причому із різних частин світу. Так, азіатське видання "Nikkei Asia" повідомляє, що російський президент Володимир Путін попереджав у березні цього року китайського лідера Сі Цзіньпіна, що війна РФ проти України може тривати п'ять років. Американське Politico запевняє, що влада, чиновники США та Євросоюзу почала відмовлятися від ідеї підтримки України до повної перемоги над Росією та виходу на кордони 1991 року. Мовляв, тепер Захід більше концентрується на покращенні позицій України у майбутніх переговорах з РФ щодо припинення війни. Своїми прогнозами та очікуваннями від 2024 року (у тому числі у ракурсі того, як можуть діяти Україна та Росія, їхні союзники) експерти продовжують ділитися і з порталом "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини