Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії звільнили заступника міністра оборони, тепер його замінить "маріупольський м’ясник"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії звільнили заступника міністра оборони, тепер його замінить "маріупольський м’ясник"

У владних структурах РФ чергові зміни.

24 вересня 2022, 17:48
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У міністра оборони Російської Федерації буде новий заступник, ним виявився генерал Михайло Мізінцев. Саме Мізінцев керував захопленням українського міста Маріуполя, яке постраждало від надміру агресивних дій росіян. Також у Маріуполі захопили українських військових з полку "Азов" на "Азовсталі". Про це повідомляє офіційна сторінка Міноборони Росії в Telegram каналі.

У Росії звільнили заступника міністра оборони, тепер його замінить "маріупольський м’ясник"

У Росії звільнили заступника міністра оборони, тепер його замінить "маріупольський м’ясник". Фото з відкритих джерел

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу тепер співпрацюватиме з новим заступником — Михайлом Мізінцев, замість попереднього генерала Дмитра Булгакова. Звільнення Булгакова з посади заступника міністра оборони пов’язують з мобілізацією в Росії. За думкою російських владних структур вона відбувається погано і хаотично, що підтверджують відео з мереж.

Новий заступник Шойгу генерал Михайло Мізінцев, вже встиг отримати гучне прізвище – "маріупольський м’ясник". Саме він керував більшістю жахливих злочинів російських військ під час окупації Маріуполя.

Саме за вказівкою Михайла Мізінцева було скинуто ракети на пологовий будинок та дитячу лікарню, де перебували цивільні люди. Окрім того, російський генерал також відав наказ про запуск ракет на Маріупольський театр, де переховувались місцеві мешканці, а перед будівлею великими літерами був напис "ДЕТИ". Тоді під обвалами театру загинуло багато українців.

У свою чергу генерала Булгакова, ймовірно, звільнили через послідовні поразки Росії на українському фронті та провалену мобілізацію. Оголошену в середу Путіним "часткову" мобілізацію влада окремих регіонів Російської Федерації проводить без будь-якої підготовки, хаотично і масово.

Цікаво, що генерал Михайла Мізінцев навчався в Києві у 1980-х роках.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ЗСУ поранили російського генерала.

Також "Коментарі" писали, що росіян, які виходять на мітинги проти мобілізації забирають в армію РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини