Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії значно зросла кількість самогубств серед офіцерів: у ГУР назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії значно зросла кількість самогубств серед офіцерів: у ГУР назвали причину

В українській розвідці підкреслили, що Україна готова прийняти росіян, які не хочуть забруднити руки в крові

11 серпня 2023, 08:25 comments1414
Поділіться публікацією:

Все більше російських офіцерів приймають рішення звести рахунки з життям. Ця тенденція значно зросла після початку повномасштабної війни проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

У Росії значно зросла кількість самогубств серед офіцерів: у ГУР назвали причину

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Кількість суїцидів серед рашистів та російських офіцерів після повномасштабного вторгнення зросла, і зросла значно. Частина з них може бути пов'язана з такими страхами (Ред. – що їх знайдуть українські військові)", — заявив Андрій Юсов.

Він уточнив, росіянам, які розуміють, що насправді відбувається і які не готові виконувати злочинні накази, забруднюючи свої руки в крові, повинні знати, що Україна готова їх прийняти та захистити. Причому це стосується не лише російських офіцерів, уточнив Юсов. Йдеться про людей різних рангів – від рядового до генералів і командуючих. Проект "Хочу жити" продовжує успішно працювати, багато росіян уже ним скористалися і тепер живі і в безпеці.

На думку представника ГУР, скористатися цим проектом для російських офіцерів – найрозумніше рішення.

"Ми гарантуємо звернення відповідно до Женевських конвенцій та міжнародного гуманітарного права незважаючи на те, що йдеться про вбивць і агресорів", — підкреслив Андрій Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини