Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заявили, що Україна атакувала Мордовію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що Україна атакувала Мордовію

Міністерство оборони РФ стверджує, що російські сили збили українські дрони над територією Республіки Мордовія.

17 квітня 2024, 10:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії повідомило, що Україна нібито атакувала безпілотниками територією Республіки Мордовія. За заявами російського міністерства літальний апарат було знищено. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії заявили, що Україна атакувала Мордовію

Український безпілотник в небі. Фото з відкритих джерел

Міністерство оборони РФ прозвітувало, що вранці 17 квітня українські сили начебто атакували Мордовію за допомогою дронів. 

Росіяни традиційно звинуватили Україну назвавши атаку по РФ "терористичною" та заявили, що їхнім засобам протиповітряної оборони начебто вдалось знищити українські безпілотники.

"Припинили спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території РФ. Засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Республіки Мордовія", — повідомило Міністерство оборони Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на 17 квітня на аеродромі Джанкой у Криму пролунала серія потужних вибухів. Місцеві у соціальних мережах виклали відео з пожежами, а моніторингові канали завдяки супутнику зафіксували щонайменше шість гарячих точок, які свідчать про пожежі. За різними даними на російському аеродромі були присутні гелікоптери та установки C-300. У Міноборони РФ не прокоментували ситуацію з вибухами в анексованому Криму.

Також "Коментарі" писали про те, що ПАРЄ збирається прийняти нову резолюцію, яка зробить удари по російських НПЗ легітимними у міжнародних нормах. Таким чином це може зменшити критику від інших країн, зокрема США щодо ударів по російській енергетичній інфраструктурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини