Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потужні вибухи на аеродромі в Джанкої: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужні вибухи на аеродромі в Джанкої: деталі

На військовому аеродромі Джанкой в анексованому Криму зафіксували вибухи та пожежу.

17 квітня 2024, 08:22 comments1203
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вночі на військовому аеродромі Джанкой у Криму пролунала серія потужних вибухів. Саме тут базується російський 39-й гелікоптерний полк, ППО Південного військового округу й три авіаційні ескадрильї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Потужні вибухи на аеродромі в Джанкої: деталі

Вибух в Криму. Фото з відкритих джерел

Близько четвертої ночі в Джанкої відбулась серія вибухів після чого на військовому аеродромі виникла пожежа. В мережу потрапили відео від місцевих мешканців, які зафіксували велике вогнище на аеродромі. Також у місцевих чатах вказують, що вибухи стались до початку сигналу повітряної тривоги.

Як повідомляє моніторингова група "Кримський вітер", супутник VIIRS/Suomi NPP зафіксував шість пожеж на військовому аеродромі в Джанкої. Крім того, за даними "Кримського вітру" на території цього аеродрому базувались не лише ударні гелікоптери, але й були розміщені пускові установки С-300/С-400.

Наразі офіційної інформації про вибухи немає. Однак, окупаційна влада перекрила ділянку дороги від Джанкоя до села Переможне, яка проходить біля аеродрому. Причиною перекриття, ймовірно, є детонація боєприпасів, що досі триває на аеродромі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що іноземна преса з посиланням на джерела в українській розвідці розповіла, що Україна готується знищити Кримський міст у 2024 році. Це буде третя спроба українських сил зруйнувати символ анексії Путіна.

Також "Коментарі" писали про заяву Кирила Буданова у якій він повідомив, що українські військові планують повернутись в Крим. За його словами, Крим скоро повернеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини