Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заявили, що мирних переговорів з Україною більше не буде: назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що мирних переговорів з Україною більше не буде: назвали причину

У Росії виключили переговори з Україною після "референдуму" на Донбасі

21 вересня 2022, 13:15 comments5761
Поділіться публікацією:

Після того, як буде проведено псевдореферендум щодо "приєднання" Донбасу до Росії, ніякої мови про мирні переговори з Україною не може бути. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву голови комітету Держдуми з міжнародних справ та лідера ЛДПР Леоніда Слуцького, цитованого ТАРС.

У Росії заявили, що мирних переговорів з Україною більше не буде: назвали причину

Переговори. Фото: з відкритих джерел

"Мова про переговори, на жаль, не може бути вже давно. Захід та "рухлива хунта в Києві" заявили про те, що вони не готові до переговорів", — каже Слуцький.

Варто зазначити, що такі заяви спікерів Кремля дивують. Тому що президент України та всі спікери Офісу президента в один голос заявляли, що організація та проведення так званих референдумів про приєднання до Росії на тимчасово окупованих територіях стане точкою неповернення в мирних переговорах. У переговорному процесі буде поставлено крапку. Про таке попередження офіційного Києва в Москві вдали, що не знають.                                                               

Нагадаємо, 24-27 вересня у самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", а також в окупованих районах Запорізької та Херсонської областей окупанти запланували провести фейкові "референдуми" про так зване "приєднання до Росії".

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять метання російської влади із псевдореферендумами на тимчасово окупованих територіях України та перенесенням путінського звернення до нації, в якому він у підсумку оголосив сьогодні вранці про часткову мобілізацію? На що ще може піти Кремль – і до чого це призведе? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини