Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заявили про НП через "втручання сторонніх осіб"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили про НП через "втручання сторонніх осіб"

У Рязанській області Росії 19 вагонів вантажного складу зійшли з рейок

11 листопада 2023, 18:53
Поділіться публікацією:

У Рязанській області Росії 19 вагонів вантажного складу зійшли з рейок через вибух залізничних колій. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на агентство РБК. Telegram-канал "112", пов'язаний із силовиками, стверджує, що вагони перекинулися після "бавовни". На опублікованих каналом фото видно, що частина шляхів зруйнована.

У Росії заявили про НП через "втручання сторонніх осіб"

Наслідки диверсії

Як розповів один із співрозмовників РБК, у момент вибуху вантажний склад їхав у районі станції Дягілєво. У вагонах, що зійшли з рейок, знаходилося мінеральне добриво.

У прес-службі Московської залізниці підтвердили факт аварії, повідомивши, що НП сталася "внаслідок втручання сторонніх осіб". Помічник машиніста отримав незначні травми, додали в МЗ. "Постраждалих немає. Затримки руху немає, гілка тупикова. Доручив регіональним органам надати всю необхідну допомогу РЗ для ліквідації наслідків інциденту", — прокоментував інцидент губернатор Рязанської області Павло Малков.

Нагадаємо, що диверсії на залізницях Росії після масштабного нападу РФ на Україну у 2022 році відбуваються регулярно. З 24 лютого 2022 року до початку жовтня 2023 року в Росії порушено кримінальні справи про диверсії на залізницях РФ щодо 137 осіб, передає російський інтернет-ресурс Медіазона. Більше обвинувачених у диверсіях на залізницях у Москві та Підмосков'ї, Челябінській області та Башкортостані.

Тим часом, після чергової атаки на Сектор Газа США дорікнули Ізраїлю: що обурило американців.

У Шойгу розповіли, куди цілилися і куди нібито потрапили, коли завдали удару по Київщині.

А "Зоря" вдруге в сезоні змінила тренера: хто очолив команду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини