Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії відреагували на пожежу на Кримському мості: доповіли особисто Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували на пожежу на Кримському мості: доповіли особисто Путіну

У Росії запускають поромну переправу - по Кримському мосту пересування неможливе

8 жовтня 2022, 10:30 comments1497
Поділіться публікацією:

У Росії заявляють, що на Кримському мосту стався підрив вантажного автомобіля. Це спричинило спалах семи паливних цистерн залізничного складу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський РБК.

У Росії відреагували на пожежу на Кримському мості: доповіли особисто Путіну

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

"Сьогодні о 6.07 на автомобільній частині Кримського мосту з боку Таманського півострова стався підрив вантажного автомобіля, що спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу, що прямував у напрямку Кримського півострова", — повідомили в "Національному антитерористичному комітеті".

Як заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, Путіну вже доповіли про НП на Кримському мосту. Крім того, вже повідомили про те, що сталося Мішустіна, Хуснулліна, главу МНС і Мінтрансу Куренкова і Савельєва, а також керівників силових відомств. Путін вже наказав голові МНС і Мінтрансу терміново виїхати на місце НП.                                                                             

Ось тільки вже пішла нестиковка з офіційною версією Кремля. Так званий глава парламенту Криму Володимир Константинов заявив, що дорожнє полотно нібито пошкодили українські вандали.

Зазначимо, сьогодні вранці на Кримському мості спалахнула сильна пожежа. Після цього самопроголошена влада Криму заявила, що доведеться екстрено запускати поромну переправу, бо до відновлення мосту переміщення по ньому неможливе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський назвав причину, чому Росії знову різко знадобилися переговори з Україною. Президент запевняє, що про бажання закінчити війну і про мир тут не йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини