Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії відповіли на прохання ротації військових в Україні: "Ніхто не повернеться"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відповіли на прохання ротації військових в Україні: "Ніхто не повернеться"

Погану новину для мобілізованих на війну в Україні повідомили у російській Держдумі

15 вересня 2023, 19:53 comments1162
Поділіться публікацією:

Мобілізовані росіяни не повернуться додому до закінчення так званої "СВО" – ротація для них не передбачена. Про це заявив голова комітету з оборони російської Держдуми Андрій Картаполов.

У Росії відповіли на прохання ротації військових в Україні: "Ніхто не повернеться"

Андрій Картаполов

"Вони повернуться додому після завершення спеціальної військової операції. Ротація ніяка не передбачена", — заявив Картаполов.

Російський депутат "підсолодив" гірку пігулку, нагадавши, що мобілізованим на війну в Україну росіянам гарантовані відпустки через кожні шість місяців служби.

Нагадаємо, що раніше в Держдумі повідомили, що армії Росії для виконання поставлених Путіним завдань необхідно поповнити склад на півмільйона військовослужбовців. При цьому російська влада намагається обходити тему можливої мобілізації, загальної чи часткової, стверджуючи, що зможе обійтися добровольцями-контрактниками. Днями Володимир Путін заявив, що їх уже набралося 270 тисяч, сьогодні глава РФ уточнив – є вже 300 тисяч людей.

Україна також здійснює активні мобілізаційні заходи, про що президента України Володимира Зеленського попросили військові. Нове поповнення необхідне для компенсування втрат та створення можливості продовження українського наступу чи відбиття контратакуючого удару РФ.

Для цього Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо перевірки всіх рішень військово-лікарських комісій за останні півтора роки. Влада має обґрунтовані підозри, що ВЛК за гроші "штампували" висновки про інвалідність або непридатність до військової служби.

Тим часом, Суровікіна помітили на іншому континенті.

У Казахстані скасували шоу дружини Пєскова.

А експерти розповіли, хто веде торги навколо санкцій та зернової угоди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини