Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії ще не було таких втрат: ЗСУ встановили одразу два рекорди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії ще не було таких втрат: ЗСУ встановили одразу два рекорди

Росія зазнала рекордних втрат на війні в Україні у серпні за двома показниками.

2 вересня 2024, 08:25 comments5758
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські сили продовжують завдавати значних втрат Росії на війні. Згідно зі статистикою Генштабу ЗСУ у серпні Росія втратила рекордну кількість дронів та спецтехніки. Крім того, на другому місці опинились втрати Росі за особовим складом, кількості автотехніки та артсистем.

У Росії ще не було таких втрат: ЗСУ встановили одразу два рекорди

Втрати Росії на війні в Україні. Фото з відкритих джерел

За серпень Росія втратила на війні 1539 безпілотників, що стало рекордним результатом за усю війну. Це вже вчетверте, коли українські сили знищують понад 1000 російських дронів за місяць. Раніше таке ставалось у травні, червні та липні.

Також Сили оборони змогли знищити рекордну кількість російської спецтехніки – 278 одиниць. Попередній рекорд був у червні – 267 одиниць спецтехніки.

Одразу три показники російських втрат посіли друге місце у серпні: особовий склад, кількість автотехніки та артсистем. Українські військові змогли ліквідувати 36 810 російських окупантів. Рекордна кількість втрат РФ за особовим складом була у травні, тоді українські сили знищили майже 39 тис. російських солдатів.

Крім того, Росія втратила 2065 одиниць автотехніки. Рекордний показник був зафіксований у липні – 2103 одиниці. На другому місці за втратами РФ на війні стали також кількість артсистем -  1517. Це всього на три артилерійські системи менше ніж у липні, коли було встановлено рекорд за їх втратами – 1520 одиниць.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про втрати Росії за липень та рекорди, які були встановлені у тому місяці.

Також "Коментарі "писали про те, що підраховано втрати України та Росії у боях в Курській області.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини